Nokia 5800 XpressMusic

Touchscreen Multimedia Telefoon

Forum: Help en Support
Hier kun je vragen stellen over de Nokia 5800 Terug naar de Forum Lijst >> Terug naar de Lijst Onderwerpen >> Bekijk alle berichten
strepen op display
Ingezonden maandag, 12 oktober 2009 door Ricardo
Hoi,

Bij opstarten krijg ik strepen op de display,je kunt niks meer lezen.
Heb hem niet laten vallen of zoiets.
Help me a.u.b

Gr Rico
strepen op display
Ingezonden donderdag, 28 oktober 2010 door Marc
Hallo allemaal,

Ik heb exact dit probleem gehad, ook in de wintermaanden toen het kouder werd. Even opwrijven wilde vaak helpen, maar ook dat werd steeds lastiger.

Ik heb mijn telefoon bij een restore-winkel (Reitsma Telecom in A'foort) gebracht en zij hebben het probleem verholpen!!

Ik eb er nu geen last meer van. Even wegbrengen dus! Valt onder je garantie...
strepen op display
Ingezonden zaterdag, 12 juni 2010 door Cindy Liebens
Ik heb hetzelfde probleem! Het probleem is bij mij begonnen in de winter. Elke morgen had ik strepen op mijn scherm (het is wel redelijk koud op mijn kamer), maar hij zit altijd in een pochke. Na even in mijn handen opwarmen gaat hij terug. Maar ondertussen is het zomer en het probleem wordt steeds erger en krijg het vaker en vaker! En nu is er niet zoveel temperatuurverschil.
De mijne staat nog onder garantie. Dus ik ga hem eens terug binnen brengen!

Grtjs
Cindy
strepen op display
Ingezonden donderdag, 26 augustus 2010 door Mellemel
Ik had hier ook last van. Elke keer als ik de telefoon ontgrendelde van het toetsenblok of wanneer ik in de spaarstand de display aanraakte, zag ik eerst een paar seconden strepen en toen pas kwam het gewone beeld. Ik kreeg het ook als ik belde of gebeld werd. Je kan het beste naar zo'n Nokia Care winkel gaan met dit probleem. Kijk op www.nokia.nl waar er eentje in je buurt zit. Het hoeft namelijk niet aan je display te liggen, het kan ook ook een softwareprobleem zijn. Dit was bij mij namelijk ook zo. Ze updaten daar dan je telefoon. Je moet wel eerst een backup van je telefoon maken voordat ze dat gaan doen. Na die update had ik last meer van die flikkerende strepen. Hopelijk is dit voor jullie ook de oplossing
zelfde probleem!
Ingezonden vrijdag, 18 december 2009 door Jim
ook mijn nokia heeft dat probleem. misschien komt het door de kou ofzo want hij deed dat na het fietsen door de sneeuw. heeft iemand anders dit en er een oplossing gevonden?
Oplossing""
Ingezonden dinsdag, 05 oktober 2010 door Pieter-Jan
Je moet je scherm van je gsm eventjes verwarmen. Ligt inderdaad aan de kou. Heb het ook al meegemaakt

Ads